HVALA Hamdija!

reis_kavazovic_predsjednik_KBSA_Custovic editedU posljednjih šest godina, magistar Hamdija Čustović, je odvojio svoje dragocjeno vrijeme kako od svoje familije tako i od svojih svakodnevnih poslovnih obaveza kako bi se posvetio razvoju i napretku naše organizacije u svrhu sirenja istine o agresiji na Bosnu i Hercegovinu od strane Srbije i Crne Gore, i genocida nad Bošnjačkim narodom.
Od 2013 do 2015 bio je Presjednik Upravnog odbora, gdje je svojim liderstvom, ne samo postigao izvršne rezultate sa KBSA, već je također služio kao primjer ostalim članovima UO i prijateljima organizacije koji su imali priliku naučiti mnoge stvari od njega.
Želimo se zahvaliti Hamdiji na njegovom neizmjernom trudu, radu i posvećenom vremenu našem narodu i državi odakle dolazimo, organizaciji i našem timu. Nadamo se da će Hamdija ostati integralni dio naše organizacije, i aktivno učestvovati u našem razvoju kroz Klub prijatelja KBSA. Tako da će svojim djelovanjem podsticati razvoj i napredak ovog kluba čiju ulogu vidimo kao savjetodavnu, sastavljenu od stručnjaka i patriota.
Dodatno, Hamdija će raditi sa našim novoimenovanim predsjednikom UO Eldinom Elezovićem na procesu prebacivanja dužnosti vezanih za ovu poziciju što efektnije i efikasnije. Još jednom se zahvaljujemo Hamdiji na izvrsnom radu, na liderskom ponašanju i nadogradnji jakih temelja za sljedeće poduhvate u radu naše organizacije.
UO KBSA
FullSizeRender (1) FullSizeRender (2)