Obiljezavanje Dana Drzavnosti BiH i Dana Sevdalinke

Obiljezavanje Dana Drzavnosti BiH i Dana SevdalinkeKONGRES BOSNJAKA SJEVERNE AMERIKE, KOORDINACIJA SJEVERNE I JUZNE KAROLINE SA SJEDISTEM U SARLOTU, ORGANIZUJE:

OBILJEZAVANJE DANA DRZAVNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE I DANA SEVDALINKE

Dragi prijatelji,

Zelimo da vas obavijestimo da Kongres Bosnjaka Sjeverne Amerike, Koordinacija za Sjevernu i Juznu Karolinu obiljezava dan Drzavnosti i dan Sevdalinke

Novembar 28, 2009 sa pocetkom programa u 7PM (dolazak u 6:30) u prostorijama na UNCC

Program ce biti na Bosanskom i Engleskom jeziku tako da mozete pozvati svoje prijatelje i radne kolege da malo vise saznaju o kulturi i ljepotama Bosne i Hercegovine. Nas program ce biti ispunjen bogatim sadrzajem i takodje ce te imati priliku da opet uzivate u igrama naseg KUD “Safet Isovic”

U prilogu je plakat na Bosanskom/Engleskom jeziku tako da mozete koristiti plakat kao pozivnicu i takodje mapa UNCC-a na kojoj je zgrada oznacena sa brojem 56.

Po zavrsetku programa biti ce organzovana skromna zakuska.

NA ADRESI:
106 woodward Hall
The university of North Carolina at Charlotte
Charlotte, NC 28223

DATUM: 28-OG NOVEMBRA U 19 SATI
ZA INFORMACIJE I NAJAVU DOLASKA NAZOVITE 704-236-1159

Upute za dolazak na Univerzitet: Sa autoputa I85 uzmite izlaz Harris Blvd East. Nakon što prođete raskrsnicu sa putem broj 29 (North Tryon) gledajte oznake za UNCC sa desne strane. Taj odvojak će vas dovesti do puta broj 49. Tu na semaforu skrenite lijevo. Na drugom semaforu će te vidjeti glavni ulaz za UNCC. Skrenite lijevo i uđite u kampus. Odmah nakon toga put se račva. Skrenite lijevo. Idite do kraja puta i ponovo skrenite lijevo. Idite do kraja puta i skrenite desno. Sa desne strane vidjećete West parking. Parkirajte. Woodward Hall, zgrada u obliku slova L, zgrada je do parkinga, preko puta teniskih terena.

Interaktivna karta UNCC-a se nalazi ovdje.

Odbor KBSA